Мед Атлант

На Пасічну кілометрові затори: автобус №22 врізався у легковик. ФОТО

ДТП сталася за мостом на Пасічній, якщо рухатися з центру у мікрорайон.

Зіткнулися автобус № 22 та автомобіль “Фольксваген” на польській реєстрації. Зіткнення незначне, автобус лише зачепив фару легковика.

Очевидці аварії кажуть, що з легковика вийшла жінка-водій та пересіла на пасажирське крісло. Чоловік, який був з нею в автомобілі, вирішував питання з водієм.

Чоловік пояснював, що нібито він, а не жінка, їхав по правій смузі, а водій автобусу перелаштовувався з лівої і спричинив зіткнення.

Водій автобуса каже, що інший легковик його пропускав, мигаючи фарами, а цього легковика і не бачив. Зіткнення справді не є значне. Чоловік з легковика викликав майстра, який сказав, що сума пошкодження – 100 доларів. Проте керманич автобуса переконує, що його майстер назвав іншу ціну. Правда, спочатку чоловік з “Фольцвагену” хотів 250 доларів.

У результаті ніхто не постраждав. Учасники аварії очікують приїзду поліції уже 20 хвилин. Сама ж аварія сталася близько 20:00. Слід зауважити, що усі тролейбуси зупинилися, а затори спостерігаються кілометрові. Люди виходять з автобусів і йдуть пішки.

Ось саме пошкодження. Водій за нього вимагає 100 доларів.

Жінка-водійка намагається прогнати з місця аварії журналіста МІСТА. Підвищує голос і хамить. Каже, фотографувати пошкодження не можна.

Очевидці кажуть, що спочатку панянка викричалася на них. Мовляв, як це не коштує таке пошкодження 250 доларів. Самі ж франківці захищали водія автобуса. Пояснюють це тим, що в нього вимагають велику суму коштів за незначне зіткнення.

За певний період часу, водій маршрутки дав 100 доларів до приїзду поліції і учасники роз`їхалися.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...