Мед Атлант

Військовослужбовець ледь не загинув від колотих ран, які отримав від ударів манікюрними ножицями

Вчора, близько 4 години ранку до поліції надійшло повідомлення від медпрацівників Надвірнянської районної лікарні про те, що у приймальний покій із тілесними ушкодженнями доставлено жителя смт. Делятин.

Прибувши на місце події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 3 квітня надвечір місцева жителька запросила до себе у гості 24-річного франківчанина, котрий проживає та працює в смт. Делятин, Надвірянського району.

Журналістам МІСТА стало відомо із власних джерел, що постраждалим виявився сержант Збройних сил України.

Прийшовши у гості, чоловік застав у будинку 20-річного співмешканця жінки. Під час розмови між ними виник конфлікт в ході якого, потерпілий, щоб його завершити, вийшов на вулицю та намагався піти. Розгніваний зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вибіг за ним у двір та манікюрними ножицями наніс декілька ударів по тілу потерпілого, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді проникаючого пошкодження грудної клітки зліва, лівобічний пневмоторакс та колоті рани стегна.

Після чого нападник повернувся до будинку, де був затриманий правоохоронцями у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за правовою кваліфікацією дій зловмисника передбачених ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Галицькому районі рятувальники вже другий день шукають безвісті зниклого чоловіка

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...