Мед Атлант

На Франківщині розшукують псевдовійськового, який збирає гроші на похорони побратимів. ФОТО

Вчора, 4 квітня, у Коломиї активісти помітили шахрая, який називаючи себе учасником АТО, збирав гроші на лікування і поховання товаришів.

Про таке на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Обласної спілки учасників АТО Андрій Долик.

Учора в Коломиї зловили (та, на жаль, упустили) шахрая, який “по легенді” привіз з Авдіївки тіло загиблого та ще одного важкого пораненого з травматичною ампутацією. Ніби з 72 бригади, і сам командир дав санітарну машину для транспортування до Франківська. Просить гроші на поховання і лікування. Авто було лиш на словах!, — пише він.

Він закликає людей бути розумними і не вестись на шахраїв.

Є певна процедура, згідно якою фіксуються усі поранення, смерті і все пов’язане похоронами, транспортуванням. Ми знаємо, яка частина де воює, яка на ППД. Є люди, які в тісній співпраці з військкоматами, командирами цим займаються! Давно нема хаосу в цій сфері, лиш наглі аферюги користуючись наївністю наших людей та роблять бабло, — додає він.

Долик пише, що саме перед Великоднем і саме на Заході України люди готові вірити в “таку дурню” й додає персональну інформацію горе-атовця.

Павлишин Генадій Анатолійович 04.09.1973р.н., паспорт ВО 588979, м.Хуст, вул. Пирогова,23 має при собі ще якесь УБД. Каже що служить у 72 бригаді. Діє він професійно і шукає священників-капеланів та розказує історію що доставив “200” і важкого “300” який нібито підірвався на розтяжці в Авдіївці (відірвало ліву руку і стопу). І хоче матеріальну допомогу. Засвітився цей також аферист у с. Королівка та м. Городенка, — стверджує Андрій.

Читайте також: Смертельна гойдалка: у поліції розповіли деталі трагедії у Коломиї

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...