Мед Атлант

Минулої доби прикарпатські рятувальники 38 разів виїжджали на пожежі

За минулу добу на Прикарпатті виникло 38 пожеж, з них 30 сухої трави.

Про це МІСТУ повідомили в Управлінні ДСНС в Івано-Франківській області

Пожежі трапилися:

9 травня о 12:52 в місті Коломия на вулиці Петлюри сталось загорання на сходовій клітці шостого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено м’яке крісло, яке там знаходилось. Працювала 1 ланка газодимозахисної служби, загальний час роботи 10 хвилин. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 травня о 15:28 в місті Івано-Франківськ на вулиці Івана Павла виникла пожежа приміщення кладової на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття біля сміттєпроводу. Працювала 1 ланка газодимозахисної служби, загальний час роботи 10 хвилин. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 квітня о 15:40 в селі Стецева Снятинського району сталось загорання господарської будівлі. Вогнем знищено дерев’яну дровітню. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 квітня о 16:04 в селі Княждвір Коломийського району виникла пожежа господарського комплексу. Вогнем знищено господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

9 квітня о 16:44 в місті Івано-Франківськ на вулиці Коновальця горіло сміття в сміттєвих баках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

9 квітня о 17:09 в селі Старий Лисець Тисменицького району виникла пожежа сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

9 квітня о 18:04 в місті Івано-Франківськ на вулиці Паркова сталось загорання в ліфтовій шахті першого під’їзду дев’ятиповерхового житлового будинку. На пожежі працювала 1 ланка газодимозахисної служби. Вогнем знищено розподільну коробку електропровода в ліфтовій шахті з першого по шостий поверх житлового будинку та кабелі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 квітня о 22:12 в селі Ковалівка Коломийського району виникла пожежа сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття 30 разів виїжджали на гасіння пожеж сухої трави в містах Надвірна, Калуш, Снятин. Долина, Тисмениця та на території Івано-Франківської міської ради, а також у Снятинському, Косівському, Богородчанському, Галицькому, Тлумацькому, Долинському, Рожнятівському, Надвірнянському, Тисменицькому, Рогатинському та Калуському районах.

Читайте також: У Франківську автомобіль врізався у бетонний фундамент: водія і пасажира госпіталізували. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...