Мед Атлант

На літній відпочинок франківських дітей витратять 250 тисяч гривень

Сьогодні, 12 квітня, на засіданні міського виконавчого комітету посадовці прийняли рішення про організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей міста Івано-Франківська.

За словами директора Департаменту молодіжної політики та спорту Віталія Матешка, цьогоріч  фінансування відпочинку дітей зросло на 250 тисяч гривень.
Тому надіємось, що нам вдасться більше діток оздоровити і відправити на відпочинок. Хочемо, щоб  максимально оздоровились і при цьому отримали задоволення, — каже Матешко.
Забезпечити у першочерговому порядку відпочинок та оздоровлення дітей, що відносяться до пільгових категорій, визначених Законом України «Про оздоровлення і відпочинок дітей»; дітей із сімей загиблих учасників масових акцій громадського протесту під час лютневих подій на Майдані Незалежності; дітей, батьки яких загинули, постраждали або беруть безпосередню участь в АТО та забезпеченні її проведення (учасники АТО); дітей внутрішньо-переміщених осіб.
Поки нема розпорядження від ОДА, департамент не може назвати точну кількості дітей, що поїде оздоровитися. Трішки зросла вартість путівки у Лімниці на 500 гривень, 4 500 – 5 040. ми стараємось такі пільгові категорії забезпечити путівниками безкоштовно, — додає Матешко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...