Мед Атлант

У мережі показали, як пересунули “нашумілий” майданчик на Тринітарській. ФОТО

Як писало “МІСТО”, через дискусію у соціальних мережах щодо літнього майданчика “Делікатесу”, який встановили прямісінько посеред вузького провулку, комісія виконкому та підприємці  зустрілися, щоб узгодити питання.

У понеділок, 10 квітня, керівництво готелю “Надія”  зустрілося з представниками виконкому – заступника міського голови Богдана Білика, начальника відділу дорожньої інфраструктури Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Мирослава Федорківа, місцевих активістів.

Не погоджуюсь з цим літником! Наше місто не заслуговує на такий плювок в очі, — обурився Федорків.

Представник готелю “Надія” Роман Король запевняв, що розміщення цього майданчика є саме в такому вигляді, в якому його дозволив встановити виконавчий комітет. 

У додатку до цього дозволу є чітко вказана схема, де він буде розміщений. І літник зараз розташований один-в-один як у цьому додатку. Жодних порушень там немає. Сьогодні у нас відбулась зустріч з активістами, які підняли це питання, з представниками влади. І ми прийняли компромісне рішення, яке задовільняє усі сторони, — зазначив Роман Король.

Чиновники і підприємці дійшли компромісного рішення: пересунути літнік до стіни. За декілька днів “Делікатас” виконав обіцянку та перемістив столи.

Як сьогодні виглядає вулиця Тринітарська, показав Юрій Козавевич у соцмережі.

‎ 

Компроміс із присмаком гіркоти,  — зазначив Козакевич.

Читайте також: Франківці обурені розсилкою SMS від міського голови. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...