Мед Атлант

Найсильніший прикарпатець планети стане тренером на популярному шоу

Василь Вірастюк увійшов до трійки тренерів проекту “Зважені та щасливі”.

Аби стати щасливими, під наглядом прикарпатця скидатиме зайві кіло ціла команда зважених. Проте найсильніше людина світу не тільки тренуватиме, а й сам худнутимуть поряд з учасниками.

Тренерський склад “Зважених та щасливих” залишався незмінним останні декілька років, завдяки чому у Слави та Марини сформувалась своєрідна сімейно-спортивна ідилія. Цього року ми вирішили її розбавити тренером іншої категорії – такого у нас точно ще не було. Для своєї команди Василь буде не тільки суворим наставником, лідером, але і прикладом, адже вперше на нашому проекті буде тренер, який худне. Він буде виконувати всі вправи разом зі своєю командою і щотижнево зважуватись з ними. Впевнений, це надасть його підопічним ще більше мотивації та духу суперництва – хіба можна працювати у півсили, коли поруч твій тренер так само важко тренується над собою? В Узелкових з’явився дуже сильний конкурент, — коментує директор шоу Євген Тунік.

Нагадаємо, франківський богатир візьме участь у відомому шоу. Цього року боротися за здорове і щасливе життя будуть батьки і діти.

Читайте також: Вірастюк зустрівся у Франківську з однокласником у якого він “постійно забирав бутерброди”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...