Мед Атлант

Тренери “Голосу країни” похвалили франківський гурт за незвичне аранжування народного хіта. ВІДЕО

Як вже писало МІСТО, 15 квітня відбувся перший прямий ефір наймасштабнішого вокального проекту Голос країни – 8.

Учасники чвертьфіналу заспівали супер-хіти усіх часів та народів. Франківський студент-стоматолог Артем Вітрецький виконав композицію Монатіка. Та після голосування глядачі віддали перевагу зірці серіалу “Школа” Анні Тринчер. Другого учасника вибрала сама Джамала, віддавши перевагу Христині Крамовій.

Найпопулярніший електрик України  – Валентин Біленький виступив з легендарною українською піснею “Два кольори”.  Він виконав її кавер-версію гурту “Royal Boys Band”.

Світлина від Голос країни (Voice of the Country).

Див. відео – на 52-й хвилині

“Я вражена виступом! Неочікувала почути таке аранжування цієї пісні. Не знаю –  хто придумав, але воно заворожує. Це щось нове. Це ніби ті слова взяті на нову гармонію, на новий мотив”, – сказала зіркова тренерка Тіна Кароль.

Сергій Бабкін відповів, що кавер-версія пісні зроблена гуртом з Івано-Франківська – “Royal Boys Band”.

“Я хочу подякувати хлопцям за таку версію цієї пісні. Спасибі вам велике, хлопці! Ви круті і я запрошую вас на 9-й сезон Голосу країни. Обов’язково приїжджайте”, – додав Сергій Бабкін.

З такою думкою тренерів вокального проекту не погодився прикарпатський співак Ярослав Борута.

“ПРОСТО ШОК!!!((( І це на Голосі країни! Хто дозволив спаплюжити геніальну пісню Олександра Білаша на слова Дмитра Павличка «Два кольори»??? І що найбільше дивує – журі в захваті від цього! Цікаво було би побачити реакцію членів журі, якби з пісень, які є в їх репертуарах так познущалися ???”, – написав Борута на своїй фейсбук-сторінці.

У коментарях його підтримала також редактора музичних програм Івано-Франківського обласного телебачення “Галичина” Oksana Lisovska  :

“Якраз обурювалася цим…. Жах і сором”.

“Пане Ярославе, це такий сценарій проекту))))) Всі хто хоча б раз долучилися до цього “геніального” проекту – знають, що ні голосування, ні тренери нічого не вирішують”, – коментує Катерина Малик.

Довідково:

“Royal Boys Band” – кавер-гурт з Івано-Франківська, який концертує в різних містах України, а також за її межами з програмою кавер-версій на сучасні та ретро хіти.

Читайте також: До “Дня вуличної музики” у Франківську шукають партнерів та меценатів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...