Мед Атлант

У мікрорайоні “Пасічна” освятили хрест на місці майбутнього храму. ФОТО

У мікрорайоні “Пасічна” реалізовуватимуть великий проект – будівництво скверу з новою школою, дитячим садком та сучасним громадським простором.

За участі місцевого духовенства, мешканців, міського голови Руслана Марцінківа та депутата від округу Андрія Строїча освятили хрест на місці майбутнього храму, який повинен стати центром новоствореної парафії. Також, на прохання робітників, освятили місце будівництва нового мосту.

“Кожна справа має свій початок. А хороші ініціативи починати вдвічі приємніше. Сьогодні отці Борис Гобир, Йосафат Бойко та Роман Терлецький освятили хрест на місці зведення нової парафії на вул. Хіміків, в районі будівництва мосту. Хрест не простий, а символічний. Викуваний із залізничних рейок на знак повернення тисяч депортованих та переселенців додому, на Батьківщину.

Зараз на цьому місці занедбаний пустир, але на територію є гарні плани, які нещодавно ми представили громаді разом з Андрієм Строїчем. Тут має бути нова школа, садок, сучасна відпочинкова зона і церква. При парафії буде діяти молодіжний центр, який доступними методами навчатиме дітей добра і життєвої мудрості”, – каже міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також: На стадіон дитячої спортивної школи “насувається” будинок

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...