Мед Атлант

Двох жінок ромської національності почнуть судити за крадіжки на Прикарпатті

Прокуратура передала до суду справу двох жінок ромської національності, які обкрадали помешкання жителів Косівського району.

Нагадаємо, що вказані жінки, одна з яких раніше судима, зайшли на територію домогосподарства людей похилого віку в селі Рибне Косівського району та, діючи умисно, таємно, за попередньою змовою групою осіб, відволікаючи увагу 70-річного чоловіка, проникли до житлового будинку, звідки викрали грошові кошти.

Крім того, одна зі зловмисниць обвинувачується у вчиненні ще двох крадіжок, поєднаних із проникненням у житло, в селі Рожнів Косівського району Івано-Франківської області, інформує прес-служба прокуратури в Івано-Франківській області.

Загальна сума збитків, завданих жителям Косівського району, становить більше 100 тис. грн, 44 з яких уже відшкодовані в ході досудового розслідування.

Косівським відділом Коломийської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо двох мешканок Волинської області, які обвинувачуються у вчиненнікрадіжок,поєднанихіз проникненням у житло, тобто у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (“Крадіжка”) Кримінального кодексу України.

Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Їм загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Читайте також: Ножовий удар у шию: на Франківщині жінка вбила рідного батька. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...