Мед Атлант

Прикарпаття – у лідерах через п’яних на дорогах

Франківщина входить до переліку областей, які лідирують по затриманню п’яних водіїв на дорогах.

Про це на брифінгу з журналістами розповів т.в.о. заступника начальника ГУНП в області Олег Йосипів.

Поліціянт зазначив, що неприємно щодня спостерігати таку статистику та ще й читати про це в новинах. І навів дані, згідно яких на території області лише за цей рік було затримано 1009 водіїв за підозрою у керуванні транспортним засобом напідпитку, 369 випадків – в Івано-Франківську.

Кожен нетверезий водій – потенційний вбивця. Ми звертаємося до свідомих громадян: якщо бачите нетверезого водія, то зупиніть його, якщо ж не вдається, то телефонуйте одразу нам. Дякуємо тим, які телефонують і кажуть про це, – підкреслив поліцейський.

Начальник УПП в Івано-Франківській області Олег Костенко на брифінгу доповів, що від початку року зменшилася кількість аварій з потерпілими. По нетверезих водіях додав, що до Великодня патрульні фікксували менше випадків “п’яного” водіння

Якщо тоді було складено 3 протоколи, то зараз 10, – каже головний патрульний.

Олег Йосипів також нагадав про операцію “Перевізник” і попросив пасажирів не панікувати та допомагати поліцейським, а не конфліктувати з ними.

МІСТО писало, що 17 квітня голова Нацполіції ініціював перевірку пасажирського транспорту і контролю за перевізниками. 20 квітня франківські патрульні проанонсували операцію “Перевізник” і пояснили, що перевірятимуть маршрутні автобуси.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...