Мед Атлант

Комунальники здійснюють святкове озеленення обласного центру. ВІДЕО

Івано-Франківськ заквітчається з нагоди Дня свого заснування. Про належне озеленення вуличних ландшафтів подбають місцеві підприємці та комунальники. З перших днів весни вони висаджують щепи декоративних дерев та кущі.

Працівники “Зеленого господарства” вже озеленили клумби та газони на тротуарах середмістя. Невдовзі приступлять до посадки квітів у термочаші на електроопорах. А це – різнобарвні сульфінії . Паралельно комунальники доглядають за зеленими насадженнями та проводять санітарну обрізку дерев, йдеться в сюжеті ТРК “Вежа”.

Неабияк видозмінюються відпочинкові зони Івано-Франківська , запевняють в Центрі розвитку та рекреації. Торік в місцевих парках та скверах облаштували належну інфраструктуру для комфортного перебування відвідувачів. Наразі комунальники здійснюють обрізання дерев та облаштовують газони на раніше занедбаних ділянках.

Квітучими алеями зустрічатиме гостей Івано-Франківськ. Для цього комунальники причепурять головні в”їзди в обласний центр. А мости та магістральні вулиці прикрашатимуть декоративні вазони і клумби.

Читайте також: “Внутрішній світ Франківська”: на фотовиставці містянам покажуть красу місцевих двориків та під’їздів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...