Мед Атлант

Франківські патрульні евакуювали автомобіль, яким керував йорданець. ФОТО

На вул. Сахарова франківські патрульні евакуювали автомобіль громадянина Йорданії. Чоловік їхав без відповідних документів.

В УПП в Івано-Франківській області повідомили, що водій порушив правила дорожнього руху сьогодні, 2 травня. Його зупинили, аби зробити зауваження. У подальшому виявилося, що чоловік немає реєстраційний документ на машину. Пояснював, що сам зі Львова, бо там навчається, а сюди приїхав до товариша. Інспектори у свою чергу повідомили, що невідомо чий цей автомобіль і його уже  завтра можуть оголосити в розшук. Тому стаття, яку порушив йорданець, керуючи без реєстраційного документа, передбачає евакуацію автомобіля.

Додамо, що чоловік може забрати автомобіль, показавши на нього документ.

Довідково:

ч. 1 ст. 126 КУпАП

Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката “Зелена картка”); тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото: Юрій Клочко

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...