Мед Атлант

Колишній “свободівець” задарма отримав від депутатів приміщення у центрі міста

Сьогодні, 2 травня, на сесії Івано-Франківської міської ради депутати більшістю голосів ухвалили рішення про передачу майна екс-депутатові Львівської обласної ради від ВО “Свобода” Ярославові Кравченку.

Помешкання на вулиці Незалежності, 37 площею 41 кв. м  народні обранці “подарували” члену національної спілки художників України Ярославу Кравченку за 500 640 гривень. Саме у таку суму оцінили приміщення у центрі Івано-Франківська, пише Курс.

Міськрада дала дозвіл художнику та екс-свободівцю приватизувати її шляхом викупу за півмільйона гривень. І хоч Кравченко є входить до НСХУ, однак у місцевій спілці художників кажуть: поки не мали нагоди поспілкуватись, а тим паче попрацювати із паном Ярославом. Натомість, судячи із світлин у соціальних мережах,  Кравченко близько товаришує із заступника Івано-Франківського міського голови – Олексієм Кайдою.

До слова, ще торік міські депутати дозволили Кравченку орендувати дане приміщення без конкурсу всього за 359,22 гривень в місяць. При цьому, на вулиці Незалежності приблизно стільки коштує оренда одного квадратного метра.

На сесії депутат Сергій Гаєвський зазначив, що це приміщення можна продати разів у 5-6 дорожче. А депутат Віталій Мерінов запропонував винести приміщення на аукціон. Втім, міський голова Руслан Марцінків навіть не поставив його пропозицію на  голосування.

“За” проголосували 23 депутати з промерівської більшості. “Проти” – фракція УКРОПу.

Читайте також: Депутат Волгін відмовився від квартири наданої асоціацією АТО і попросив передати житло побратиму

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...