Мед Атлант

У Калуші двоє чоловіків побили медсестру й охоронця місцевої лікарні

Ранком сьомого травня у Калуській центральній районній лікарні трапилась бійка. Постраждали медсестра й охоронці лікувального закладу.

До місцевих правоохоронці звернувся за допомогою постраждалий чоловік. Як виявилося, у четвертій годині  ранку до лікарні привезли жінку без свідомості із ознаками отруєння, повідомляє видання “Курс“.

Чоловік пацієнтки почав агресивно поводитися до персоналу медзакладу, бо вважав, що вона не отримує належну допомогу.

Поліція інформує, що далі трапилась бійка між охоронцем, чоловіком потерпілої і його товаришем. Перший отримав тілесні травми. Ушкоджень зазнала й медсестра.

Ініціаторам бійки інкримінують нанесення легких тілесних ушкоджень. Поліцейські відкрили кримінальне провадження й очікуватимуть на результати ряду судово-медичних експертиз.

Окрім цього, не зміг втекти від “букви закону” й водію автівки “Нісан”, який привіз жінку з отруєнням. Правоохоронці зупинили його й виявилося, той був в стані алкогольного сп’яніння та без посвідки водія.

Як показав спеціальний тест, вміст алкоголю у його крові перевищував допустимий рівень в 10 разів.

Горе-водій отримав адмінпротоколи за двома статтями. Тепер йому доведеться сплатити штраф у розмірі більше 10 тисяч гривень, а також залишитися без прав на водіння автомобілем на один рік.

Читайте також: Франківець купив хліб від “Залізничної пекарні” з металом всередині. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...