Мед Атлант

“Інтер” – на цвинтар. На Франківщині районна газета відмовилась друкувати програму каналу і закликала його бойкотувати

“Інтер” – на цвинтар!”.Городенківська міськрайонна газета “Край” заявила, що відмовляється друкувати програму телеканалу “Інтер” через його антиукраїнську політику.

Редакція газети на сторінці видання у фейсбук опублікувала пост, в якому пояснила своє рішення.

Приводом стала скандальна програма каналу “Інтер” до Дня перемоги, під час якої ведучий святкового концерту Андрій Доманський говорив про “фашистських злочинців”, іменами яких називають в Україні вулиці. “Сегодня мы не можем позволить, чтобы улицы наших городов называли именами фашистских преступников. А их портреты безнаказанно проносили в факельных шествиях по нашей столице”, – сказав ведучий Доманський під час концерту до 9 травня під назвою “Победа одна на всех”.

Розумієте, це рішення непросте. Одним треба бокс, іншим серіали, ще комусь – російську попсу (і таких галичан – гать гати). Це все наші читачі, і всі вони нам дорогі. Але є речі, вищі за все згадане. Є пам’ять про наших предків, про невинну кров наших предків, в тому числі пролиту їхніми дєдамі, наприклад, Жуковим на Дніпрі”, – зазначила редакція “Краю” у відповідь на питання читача, “де тепер вболівати за Ломаченка”. – Ось що пише sport.znaj.ua:”При цьому телеканал вже веде переговори з російськими коментаторами, інформує Sport Arena”. “Інтерок” дивіться, галичани, “Інтерок”. Какая разніца, на каком каналє, на каком язикє… Це вже десь було в нашій історії. А вона, як відомо, повертається.

Читайте також: Урочистою ходою середмістям пройшли учасники Всеукраїнської військово-патріотичної гри “Сокіл”. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...