Мед Атлант

“Учнем року-2018” стала франківка Яна Біць. ФОТО

16 травня 2018 року у Департаменті освіти та науки Івано-Франківської міської ради відбулося засідання колегії Департаменту освіти та науки, на якому розглядалося питання щодо обрання переможця на почесне звання “Учень року-2018”.

На засіданні були присутні члени колегії, претенденти на звання, та директори закладів загальної середньої освіти.

На присвоєння почесного звання претендували учні шкіл міста: Кучеренко Володимир, учень 11 класу ПМЛ; Біць Яна, учениця 11 класу СШ № 5; Домбровський Станіслав, учень 11 класу СШ № 5; Попель Ангеліна, учениця 11 класу ЗШ № 10; Харишин Назарій, учень 11 класу ЗШ № 10; Павлюк Наталія, учениця 10 класу ЗШ № 13; Козубаш Софія, учениця ЗШ № 19.

Всі кандидати – талановиті учні, переможці інтелектуальних конкурсів та змагань всеукраїнських та міжнародних рівнів, які своєю наполегливою працею, жагою до знань, високою ерудицією підкорили не одну вершину на шляху до пізнання й у такий спосіб примножили славу рідного міста.

Відповідно до рішення колегії Департаменту освіти та науки почесне звання здобула учениця 11 класу СШ № 5 Біць Янаінформує прес-служба Департаменту освіти і науки.

Яна зарекомендувала себе надзвичайно здібною ученицею. У 2017-2018 н.р. здобула І місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови, ІІ місце з інформаційних технологій та правознавства, ІІІ місце з англійської мови, української мови та літератури й географії. У ІІІ етапі посіла І місце з німецької мови та ІІ місце з інформаційних технологій та правознавства.

У 2018 році учениця здобула диплом І ступеня в ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови та підтвердила свої знання з іноземної мови на рівні С1 (німецький мовний диплом другого ступеня).

У вересні 2017 року Біць Яна посіла I місце на міжнародному фінальному етапі Міжнародного німецькомовного конкурсу молодіжних дебатів “Jugend debattiert international” в місті Таллінн, де змагалися 20 кращих учнів спеціалізованих шкіл із поглибленим вивченням німецької мови з 10 країн Східної та Центральної Європи, а також стала лауреатом III премії на Міжнародному музичному конкурсі виконавської майстерності “Каштановий рояль” у номінації “Соло” та дипломантом на Міжнародному фортепіанному конкурсі імені Фредеріка Шопена у Жешові.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...