Мед Атлант

Сім’я відомої франківської волонтерки отримала житло

Франківська волонтерка Вероніка Дичковська та її чоловік – спецназівець Андрій Демиденков отримали квартиру в рамках проекту “Житло воїнам АТО”.

Про це Вероніка Дичковська повідомила на своїй сторінці у соцмережі.

Передати такі емоції словами просто неможливо. Звісно, казати “неочікувано”- це неправильно, адже ми стояли на черзі і направду дуже-дуже очікували. Але оскільки проект Асоціації – “Житло учасникам АТО” страшенно трудомісткий, залежить від багатьох чинників, в черзі дуже багато не менш потребуючих житла сімей…то таки ледь не зомліла, коли Андрію вручили документи, – написала вона.

Та додала короткий опис проекту: “кожен учасник бойових дій має право отримати земельну ділянку. Хлопці беруть ділянку не на одного бійця, а на Асоціацію і обмінюють її на квартири, які видають зареєстрованим у черзі. Черга затверджується на загальних зборах Асоціації. Пріорітет мають інваліди 3 групи, багатодітні і малозабезпечені”.

Коханий у мене – доброволець, 2014-2015 рік в складі 4-го батальону Крук, потім була трагічна історія на лисецькому полігоні, коли загинув його товариш, а Андрія страшно покалічило. Він тоді міг спокійно стати інвалідом 3ї групи, але не зробив цього, натомість пішов на контракт у ЗСУ і воював ще рік. Потім довге відновлення, громадська робота, допомога іншим побратимам. Його двоє діток живуть в Миколаєвській області з бабусею, про умови проживання я краще помовчу… Зараз ми проживаєм “на території тещі” практично на головах одне в одного… Але завдяки об’єднанню ветеранів і військових у Асоціацію тепер у нас є можливість забрати дітей і жити справді сім’єю… Я знаю яка насправді величезна, кропітка і трудомістка робота проведена десятками людей для цього проекту. Дай вам Боже здоров”я, сил, натхнення! Слава Україні і таким українцям, як ви!, – каже Вероніка Дичковська.

Додамо, що івано-франківська волонтерка Вероніка Дичковська, яка з початку війни допомагала воякам АТО, й гадки не мала заводити якісь стосунки. Твердо вірила в те, що емоції тільки заважатимуть справі. Та не так сталось, як гадалось. МІСТО писало про історію спецназівця, який зустрів в Івано-Франківську своє кохання

Читайте такожДев’ятнадцять франківських бійців отримали ключі від квартир. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...