Мед Атлант

Щоб не було перебоїв: СТЕК запевняє, що відтепер готується до опалювального сезону

ТОВ СТЕК проводить підготовку до опалювального сезону 2018-2019 років. Кажуть, щоб  все  було  безперебійно по теплопостачанню.

Щоб  в осінньо-зимовий період  забезпечити раціональне  використання теплоенергії, дотримання вимог правил безпеки при обслуговуванні теплових мереж і тепловикористовуючих установок СТЕК проводить випробовування зовнішніх мереж централізованого теплопостачання та теплових вводів до житлових будинків. Цей процес  триватиме з 21  травня по 31 травня.

Гідравлічні випробовування – це обов’язковий щорічний захід, який передбачений Законом України “Про правила підготовки теплових господарств до опалювального періоду”,  повідомляє сектор інформаційної політики ТОВ “СТЕК”

Основною метою таких заходів є виявлення “слабких” місць теплотрас. Місця, де тепломагістраль не витримає тиску через зношеність, згодом будуть полагоджені спеціалістами ТОВ “СТЕК” під час проведення ремонтних робіт влітку. Також до уваги тепловиків береться стан трубопроводів та арматури – перевіряється їх щільність та надійність.

Читайте також: “СТЕК, прощавай”: Марцінків анонсував підключення частини франківців до “Теплокомуненерго”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...