Мед Атлант

Ще одного військовослужбовця, який з товаришем зґвалтував 15-річну коломиянку, взяли під варту

Як повідомлялося, у Коломиї двоє дорослих чоловіків зґвалтували 15-річну дівчинку. Затриманими виявилися військовослужбовці. Щодо  одного  справу слухали в апеляційному суді, аби домашній арешт  змінити  на тримання під вартою.

Нагадаємо, що 7   травня, близько 10.30 год, двоє чоловіків 1982 та 1975 років народження, діючи умисно за попередньою змовою, із погрозою застосування фізичного насильства, використовуючи безпорадний стан потерпілої через її юний вік, вступили із неповнолітньою 2002 року народження у статеві зносини природним способом усупереч її волі.   Серед білого дня двоє військовослужбовців заманили 15-річну дівчинку в квартиру і кілька годин ґвалтували. Один із них знімав усі збочення на мобільний телефон, аби потім шантажувати безпомічну жертву. Дівчинка зважилася викрити кривдників, обом із них уже обрано запобіжний захід.

Сьогодні, 23 травня, колегія суддів Апеляційного суду Івано-Франківської області розглянула у закритому судовому засіданні апеляційну скаргу прокурора на ухвалу слідчого судді Коломийського міськрайонного суду щодо одного з учасників справи про зґвалтування неповнолітньої в місті Коломия, в порядку КПК України – обрання запобіжного заходу. Про це інформує прес-служба Івано-Франківського апеляційного суду.

Колегія суддів погодилась із доводами апеляційної скарги прокурора, врахувала факт висунення обвинуваченому нової підозри і скасувала ухвалу слідчого судді Коломийського міськрайонного суду.  Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю сплати в п’ятиденний термін грошової застави у розмірі п’ятдесяти прожиткових мінімумів, що становить вісімдесять вісім тисяч сто гривень.

Нагадаємо, коломийською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом зґвалтування неповнолітньої. Прокуратура обіцяла оскаржити  домашній арешт одного із фігурантів справи про зґвалтування 15-річної дівчинки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...