Мед Атлант

Квитки на домашні матчі “Прикарпаття” значно подорожчають

Перспективи МФК “Прикарпаття” у Першій лізі та поточний стан справ у команді обговорили сьогодні міський голова Руслан Марцінків з керівництвом клубу.

Головне завдання: підготувати стадіон до матчів Першої ліги. Поле засіяли травою та підтримують його у належному стані. Також на стадіоні встановили відеоспостереження, повідомляє прес-служба міського голови.

Руслан Марцінків переконаний, що попереду команду чекають нові випробування.

Команда вже має певні напрацювання – хлопці навчилися грати на результат, залишилося ще відшліфувати якість гри. Адже Перша ліга – це нові команди та зовсім інший рівень. Роботи ще дуже багато, адже попереду сильні суперники, – зазначив він.

Серед іншого йшлося і про підняття ціни на квитки. Представники клубу стосовно цього радилися з вболівальниками. Ті кажуть, що ціни на квитки і справді надто низькі. Тому з нового сезону, де команда виступатиме вже у Першій лізі, квитки коштуватимуть 50 грн. Також випустять нові абонементи. А для власників “Картки іванофранківця” вхід на матчі залишитися безкоштовним.

Також Руслан Марцінків виступає з ініціативою створення фонду “Прикарпаття”. Тоді кожен зможе фінансово підтримати рідну команду. Адже Перша ліга ставить нові та завдання та фінансові вимоги, й місту стає все важче утримувати команду самостійно.

Перша гра у новій для “Прикарпаття” лізі відбудеться 21 липня.

Нагадаємо, що МВС звинувачує ФК “Прикарпаття” в участі в договоріних матчах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...