Мед Атлант

У Франківську пройде акція на підтримку політв’язня Олега Сенцова

В Івано-Франківську 2 червня о 10:00  на вулиці Страчених відбудеться акція на підтримку режисера Олега Сенцова, який 14 травня оголосив безстрокове голодування, вимагаючи від Кремля звільнити усіх українських політв’язнів.

Про це повідомляють організатори акції у фейсбуці.

2 червня Івано-Франківськ покаже “червону картку” режиму Путіну. Громадські активісти поіменно назвуть політв’язнів, яких незаконно утримують за гратами в Росії та окупованому Криму. Серед них митці, журналісти, правозахисники, студенти, кримські татари. Акція відбудеться на підтримку бранця режиму Путіна, відомого кінорежисера Олега Сєнцова, який 14 травня цього року оголосив безстрокове голодування із вимогою звільнити усіх українських політв’язнів. Він поставив на карту життя та готовий йти до кінця.  Небайдужі люди по всьому світу підтримують Олега Сєнцова і започаткували глобальну акцію #SaveOlegSentsov .Ми закликаємо вас доєднатися до акції, яка відбудеться 2 червня в Івано-Франківську об 10:00 біля Сбербанку на вулиці Страчених, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, український політв’язень Олег Сенцов оголосив голодування. Таким чином він вимагає відпустити всіх українців, утримуваних у Росії та анексованому Криму.

Читайте також: 1 червня в області розпочнеться масова акція протесту проти бездоріжжя

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...