Мед Атлант

Франківців закликають долучитися до благодійного заходу на підтримку хворих діток

Традиційний благодійний захід-аукціон відбудеться цьогоріч 10 червня.

До ресторану “Прованс” запрошують всіх небайдужих містян, які мають прагнення допомогти хворим дітям, придбавши лоти, що будуть пропонуватися на аукціоні протягом вечора.

Окрім аукціонних торгів, на вечорі обіцяють виступи творчих особистостей та фуршет. Ведучими дійства стануть команда КВК з м. Хмельницький, резиденти “Ліги сміху” – “Отдыхаем вместе”.

Вхід – за запрошеннями, вартість яких 300 грн. По завершенню аукціону вилучені кошти, а також кошти отримані з продажу запрошень будуть передані трьом сім’ям, які зіткнулися з хворобою.

Божена Гжибовські потребує оперативного втручання. Дівчинка отримала родову травму і діагноз гідроцефалія. Її матір Віталія також у страшній життєвій ситуації: після пологів жінці діагностували 4 стадію раку молочної залози. Наразі жінка проходить хіміотерапію. Мама з донькою живуть на 4,5 тис. грн соціальної допомоги, яких ледве вистачає на найнеобхідніше.

Двохрічний франківчанин Денисик Буринський має симптоматичну епілепсію, а також герпетичний енцефаліт (HHV6) у тяжкому перебізі, дистонічний тетрапарез. Наразі у дитини регрес психомовленнєвого розвитку.

11-місячна Тетяна Федорак з діагнозом двохстороння хронічна сенсоневральна глаукома. В червні дівчинці потрібна операція, вартістю майже 30 тисяч євро.

На сторінці події у фейсбук організатори благодійного заходу виставили лоти, тож попередньо кожен бажаючий зможе ознайомитися з ними до початку благодійного балу. Тут коштовна біжутерія, картини, аксесуари, дерев’яні вироби, спортивні атрибути відомих спортсменів, вишивка тощо.

Ось кілька з них:

Лот 1. Сутажне кольє ручної роботи з каміньчиком варисциту та стразами сваровскі. В роботі також використані кришталеві та скляні намистини чеського виробництва, керамічні намистини та фурнітура під золото. Стартова ціна – 1400 грн.

Лот 5. Брошка “Ромашка”. Кристали Сваровскі, італійські паєтки, натуральна шкіра. Стартова ціна – 500 грн.

Лот 7. М’яч наданий ФК “Прикарпаття”, з автографами всіх гравців та тренерів.

Лот 17. Боксерські рукавички від олімпійського чемпіона 2012 р., чемпіона світу з боксу за версіями WBO та WBC Олександра Усика. Стартова ціна – 10 тис. грн.

З усіма лотами можна ознайомитися у фейсбук, на сторінці благодійного заходу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...