Мед Атлант

Атовці хочуть створити реабілітаційних центр на Прикарпатті. Обласна рада проти

ГО”Івано-Франківське обласне об’єднання воїнів та інвалідів АТО” має намір звести реабілітаційний центр для військовослужбовців у селі Жураки.

Це Роман Перцей розповів сьогодні, 8 червня, на засіданні постійної комісії облради з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО.

Лист-звернення громадської організації до голови облради Олександра Сича зачитали на комісії. Аби в Жураках з’явився реабілітаційний, з переліку об’єктів незавершеного будівництва, що підлягають приватизації, слід перепрофілювати лікувально-оздоровяий центр у Жураках під ендокринолонічний санаторій.

На базі цього закладу діятиме реабілітаційний центр для учасників та сімей учасників АТО, які мають право на санітано-лікувальний відпочинок. Функціонуватиме він за рахунок благодійних внесків.

Це буде вторинна реабілітація, де боєць з сім’єю може відпочити. Зараз хтось купити 8 га за копійки. Громади підтримують нашу ініціативу, ми знайшли інвесторів, які готові вкласти туди 2,5 мільйони євро, – каже голова Роман Перцей.

Натомість голова комісії запропонував до сесія проект звернення, врахувати суму утримання закладу на рік, а також балансоутримувача
Підготувати до сесії

Натомість атовці обурюються,що зволікати не можна, бо об’єкт просто продадуть.

Ніхто крім обласної ради не зможе взяти його на баланс. Але облрада не хоче і не готова, – каже Перцей.

Читайте також: Лазерне лікування і мінеральна вода: франківський госпіталь ветеранів війни чекають зміни

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...