Мед Атлант

Били та пили: подружжя прикарпатців позбавили батьківських прав

Колишнє подружжя, що мешкає на Прикарпатті, позбавили батьківська за злісне невиконання  обов’язків.

Відповідне рішення члени комісії з прав захисту дітей прийняли сьогодні, 8 червня. Син і дочка подружжя перебувають на обліку соцслужб, як діти що опинились в складних життєвих обставинах. Батьки зловживають алкоголем. Чоловік перебуває на диспансерному обліку з приводу наркологічних захворювань, а також не вважає себе біологічним батьком. У зв’язку з цим звернувся до суду.

У матері нема постійного місця проживання. Жінка змушена була виїхати з орендованої квартири через борги. Зараз мешкає у знайомих, шукає житло і роботу. При цьому, довше одного місяця вона на будь-якій роботі не затримувалась, а також вчинила крадіжку майна в сім’ї, де працювала нянькою. Це не єдиний випадок, коли на неї звертали увагу правоохоронці. Матір притягували до відповідальності, коли та у стані алкогольного сп’яніння намагалась забрати сина зі школи.

Зараз дітки перебувають у центрі реабілітації. Батьків згадують холодно. Зізнаються про побиття, постійну пиятику. До соціального закладу матір навідалась всього раз, а батько – жодного. Телефоном пояснив: немає можливості а також чекає поки суд визнає, що діти не його.

Члени комісії з прав дитини одноголосно підтримали рішення позбавити екс-подружжя батьківських прав.

Читайте також: Прикарпатця, який заборгував понад 30 тисяч перед сином, позбавили батьківських прав

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...