Мед Атлант

“У мене міг знову статись інсульт”, – франківка нарікає на відсутність медсестри на АС-2

Мешканці Івано-Франківська Оксані Соболик днями стало погано на Автостанції №на вулиці Горбачевського, 14. В диспетчерській їй повідомили, що чергової медсестри у них немає і порадили йти до аптеки.

Про це жінка написала у соцмережі. Своїм дописом вона вирішила привернути  увагу до проблеми відсутності медпрацівників на АС – 2.

Я рідко висвітлюю такі теми, а від того, що зараз пишу, в мене досі мурашки по шкірі. Але подібна ситуація може трапитись з кожним, тому все таки пишу. 6 червня, у середу, у мене дуже різко піднявся тиск, поки я їхала в маршрутці на АС-2 на Пасічну. Зробивши кілька кроків від маршрутки, я зрозуміла, що не відчуваю половини свого обличчя і половини стопи правої ноги, – пише Oksana Sobolyk.

Та додає, що “дошкандибала” до приміщення автобусної, зайшла в диспетчерську і попросила медсестру. Але виявилось, що її там немає.

На автобусній, яка обслуговує купу водіїв та пасажирів, будь-кому з яких у будь-який момент може стати недобре, особливо при теперішніх перепадах погоди, немає медсестри! Диспетчер порадила мені піти до аптеки за шлагбаумом при виїзді з АС. Зібравши в кулак рештки сил, я дошкандибала і туди. Дівчина, що там працювала, миттєво надала мені допомогу. Виміряла тиск, дала тископонижаючу таблетку і заспокійливе. Кожні 10 хв вона слідкувала за моїм тиском і заспокоювала мене, поки за мною через 40 хв приїхали родичі. На жаль я не спитала її імені, але хочу щоб вона знала наскільки я їй вдячна! Якби не вона, у мене міг знову статись інсульт, і наврядчи я б могла зараз ходити, писати, говорити чи обійняти свою дитину, – написала Оксана Соболик.

Читайте також: Медсестра, яку спіймали на хабарі в пологовому, знаходиться під домашнім арештом

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...