Мед Атлант

У Волновасі освятили храм, збудований зусиллями Івано-Франківської архиєпархії. ВІДЕО

У церкві Благовіщення Пречистої Діви Марії – перше Богослужіння. Прифронтове місто Волноваха нині освячує новозбудовану святиню. Подарунок від міста-побратима – Івано-Франківська. Нині тут – каплиця. Вона ж – закладений камінь на майбутній греко-католицький храм. Місцева парафія запевняє, надалі церкву будуть розбудовувати. Адже саме із намоленого місця починається мир.

Два роки тому Івано-Франківськ підписав меморандум про співпрацю з Волновахою. З тих пір міста по обидва боки Дніпра підтримують дружні відносини. Прикарпатських гостей на Донеччині приймають як рідню, йдеться у сюжеті ТРК “Вежа”.

Чергову подорож на Прикарпаття планує ще три десятки волноваських дітей. Там вони проведуть частину літніх канікул. А тим часом тисячі військових на Сході оберігатимуть їхній сон. Нині бійці 93-ї окремої механізованої бригади приймають матеріальну допомогу. Саме така основна ціль візиту івано-франківських чиновників. Щоразу, перетинаючи країну із Заходу на Схід, ті привозять українським захисникам необхідні речі. Перелік складають самі бійці.

Сувеніри, зроблені дитячими руками, для бійців – своєрідний оберіг. Їх носять біля серця. І не втомлюються розповідати історії про те, як такі милі подарунки не раз відвертали від небезпеки. Гостям із Прикарпаття особливо радіють земляки. Користуючись нагодою, передають вітання на малу Батьківщину.

Читайте також: На Прикарпатті люди захоронили на цвинтарі рештки згорілої церкви і вирішили будувати храм з цегли

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...