Мед Атлант

“Брати Станіслава” кличуть франківців на святкування Дня молоді. ФОТО

В останню неділю жовтня в середмісті Франківська проведуть десяток заходів приурочених Дню молоді. Серед родзинок – еко-фестиваль “Місто свідомих людей”.

Розпочнеться святкування кольоровим забігом. Цьогоріч він матиме благодійну мету, вилучені кошти передадуть навчально-реабілітаційному центру при ОДА, де перебувають діти з вадами слуху і розвитку. Забіг відбудеться центральними вулицями міста, реєстрація учасників розпочнеться напередодні марафону з 8:00, стартує кольоровий забіг о 10:00.

Фестиваль, який протягом дня проходитиме у середмісті матиме еко-спрямування. Він розпочнеться о 14:00. Еко-локації розгорнуться на будь-який смак, тут і майстер-класи для діток, і екологічні лекції та розмови про здорове харчування. Також буде представлено портативний пристрій для вимірювання забруднення повітря і води.

Паралельно працівники патрульної поліції проведуть акцію “Тверезий водій”, де за допомогою алкоокулярів бажаючі матимуть можливість відчути себе у шкурі водія, який сідає п‘яним за кермо.

Завершить день рок-концерт від франківського гурту “Брати Станіслава”, які обіцяють представити на фестивалі нову пісню.

Однак на заході будуть не лише розваги, а й майстер-класи. Для тих, хто бажає себе спробувати, до прикладу у професії перукаря, розмістять салон краси під відкритим небом на стометрівці. Там бажаючим надаватимуть майстер-класи з перукарської справи. Проведуть також творчий пікнік, де люди творчих професій розкажуть новачкам як досягти співпраці з організаторами великих фестів. Будуть й спортивні змагання: з 14:00 до 16:00 на Вічевому майдані поведуть змагання з брейк-дансу, з 13:00 до 15:00 на Площі Ринок організують силовий турнір.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...