Мед Атлант

“Ти тут таксувати не будеш”: на Прикарпатті сварка чоловіків закінчилась бійкою з битою і палицями. ВІДЕО

Поліція оголосила підозри жителям Ланчина за побиття односельців

Словесний конфлікт, який виник між 20-річним підозрюваним та понад вдвічі старшим за нього односельцем, переріс у бійку. Хлопець підійшов до чоловіка, взявши заздалегідь заготовлену биту та побив нею свого опонента.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події конфлікт, а відтак бійка, виникла на стоянці місцевих таксистів у селі Ланчин Надвірнянського району 22 червня надвечір та привернула увагу селян, інформує Сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області

Перехожа жінка, яка стала очевидцем інциденту повідомила у поліцію та відзняла бійку на телефон.
Встановлено, що напередодні чоловіки посварилися між собою. Що стало причиною їх суперечки, наразі поліція з’ясовує. Підозрюваний з наміром розв’язати конфлікт, зі словами “ти тут таксувати не будеш”, підійшов до 49-річного чоловіка та з допомогою бити почав наносити удари. На його захист у бійку втрутився ще один місцевий 31-річний мешканець. Отримавши кілька ударів, той взяв з автомобіля палицю і у свою чергу побив нею підозрюваного.

Згодом на підмогу синові під’їхав батько, прихопивши із собою предмет схожий на пістолет, він взявся до бійки. Як результат, з тілесними ушкодженнями до лікувального закладу доставлено 31-річного ланчинця, який спочатку втрутився у бійку, щоб її припинити, а відтак став співучасником.

Дії зловмисників, як сина так і батька поліція кваліфікує як вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі їм заочно оголошено про підозру у вчинені злочину. За такі хуліганські дії зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи. Проводиться слідство.

Читайте такожНа Франківщині під час обшуку поліція вилучила півкілограма наркотиків. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...