Мед Атлант

У вчиненні смертельної ДТП в Отинії підозрюють кримінального авторитета. Його розшукують. ФОТО

МІСТО писало, що на Прикарпатті сталася смертельна ДТП. Наразі відомо, що водій-винуватець  утік з пасажирами. Найімовірніше, за кермом перебував кримінальний авторитет, який вже мав проблеми із  законом.

Нагадаємо, аварія сталася у смт. Отинія, що на Коломийщині, сьогодні, 30 червня. В прес-службі обласної поліції підтвердили факт ДТП. Зіткнулися “БМВ Х5” і “Део Ланос”. Автомобіль “БМВ” від  зіткнення відкинуло в огорожу. 

Фото: чат-телеграм AutoLifeIF Телеграм та https://t.me/IF112

Фото: чат-телеграм AutoLifeIF Телеграм та https://t.me/IF112

МІСТУ з власних джерел стало відомо, що водій “БМВ” втік з місця аварії. Згодом цю інформацію нашим кореспондентам підтвердили  у поліції. Більше того, за  кермом автомобіля водій перебував найімовірніше нетверезим. В автомобілі було чотири  особи: водій і три пасажири.  На це вказують джерела нашого  видання. Зі слів очевидців, “БМВ Х5” рухався на великій швидкості в бік Івано-Франківська, здійснивши обгін декількох машин,  допустив зіткнення з “Део Ланос”, який рухався в попутному напрямку та мав намір повернути ліворуч. Водій “Ланоса” загинув на місці.  Пасажира “Део” госпіталізовано до обласної  лікарні у Франківську.

Одного із  пасажирів затримано. Інші “накивали п`ятами” разом із водієм. Окрім того, що проводяться слідчі дії і встановлюється місце перебування водія-втікача, за попередньою версією винен керманич “БМВ”. Звичайно, це  має довести  слідство, провівши ряд  експертиз. Найімовірніше за кермом “БМВ” був так званий кримінальний авторитет.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ станом на  2 липня: Підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП в Отинії, який кинувся навтьоки, розшукали. ФОТО

До речі,  перед зіткненням надходило орієнтування  на лінію  “102”. Зі слів заявника, у м. Коломия водій “БМВ” поводить себе неадекватно на дорозі, рухаючись з  Івано-Франківська. У поліції це підтвердили. “БМВ” підрізало іншу машину на дорозі. Обурений водій вирішив зробити зауваження водію “БМВ”,  але почув у свій бік погрози. Більше того, заявнику погрожували предметом схожим на пістолет.  Про це чоловік заявив в поліцію. Додав, що автомобіль “БМВ” повернув на заправку. Коли прибули правоохоронці, то “БМВ” уже не було. Відео з камер спостереження вказує  на  те, що за кермом перебував “валентинівський стрілець”. Додамо,  що останньому не належить автомобіль, а тільки по довіреності.

У вчиненні аварії  підозрюють  кримінального авторитета, який вчиняв злочини  і був судимий. Наразі його з пасажирами, які також судимі, розшукують. Поки  поліція офіційної версії не висунула.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...