Мед Атлант

У центрі Франківська діти їздять на автомобілях патрульної поліції. ФОТО

З нагоди Дня народження, франківські патрульні запросили маленьких гостей, щоб у середмісті весело та пізнавально відзначити свято.

Малеча має змогу погратись та прокататись у справжньому поліцейському автомобілі. Щоправда, з дитячими сидіннями та окремою безпечною ділянкою.

Сьогодні, 4 липня, діткам дозволяють навіть перевірити на міцність спорядження офіцерів. Загалом, маленьким прикарпатцям, які вирішать “розділити” свято з полісменами, можна майже все.

До того ж, патрульні приготували низку цікавих сюрпризів.

Нам сьогодні 3 роки, тож ми вирішили організувати сюрприз для мешканців нашого місту. На площі вже знаходяться два “пріуси”, а зараз прибуде ще одна автівка. Там шкільні офіцери будуть розповідати правила дорожнього руху, можна посидіти в машині, подивитись на спецзасоби, поговорити в гучномовець. За правильні відповіді на питання полісменів, ми будемо пригощати діток солодощами. Вирішили зробити сюрприз й для батьків: спеціальний тест, під час якого вони зможуть побачити світ очима водія у стані алкогольного сп’яніння, – каже начальник відділу зв’язків з громадськістю УПП в Івано-Франківській області Христина Максимчак.

Максимчак підкреслює, за 3 роки правоохоронні органи зазнали змін. Передусім, змінилась свідомість працівників.

Не зважаючи ні на що, ми працюємо. І працюємо для людей. Після хороших відгуків людей, розуміємо, що наша праця недаремна, – додає поліцейський.

Читайте також: У Франківську ходитимуть по розпеченому вугіллі, щоб 9-річний Станіслав Фармуга одужав. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...