Мед Атлант

На Прикарпатті посадовець РДА налагодив корупційну схему. ФОТО

У Верховині затримали на хабарі керівника Центру надання адміністративних послуг РДА.

Правоохоронці задокументуваои факт отримання неправомірної вигоди у розмірі 2000 доларів США начальником центру надання адміністративних послуг Верховинської  РДА, інформують у прес-службі нацполіції.

Під час проведення заходів з протидії хабарництву в органах місцевого самоврядування полісмени викрили корупційну “схему” видачі реєстраційних та дозвільних документів для здійснення підприємницької діяльності, яку організував посадовець.

Так, 5 липня, правоохоронці  34-річний чоловік отримав 2 000 $ від місцевого підприємця за сприяння видачі дозвільних і реєстраційних документів.

Під час затримання посадовець добровільно видав гроші.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Прикарпатецю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Читайте також: У Франківську директору коледжу дали хабар за оренду приміщення в гуртожитку. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...