Мед Атлант

У Франківську псевдоподатківець намагався безкоштовно отримати акумулятор для авто

5 липня невідомим громадянином, який назвався працівником ДФС вчинено спробу шахрайських дій стосовно працівників одного із автомагазинів  Івано-Франківська.

Як повідомили у відділі внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС в Івано-Франківській області ГУ ДФС,  встановлено, що шахрай зайшов в автомагазин та повідомив його працівнику, що він діє за дорученням керівника ГУ ДФС в Івано-Франківській області і йому потрібно безкоштовно отримати акумулятор для службових потреб.

Також псевдоподатківець вказав на попередню домовленість між керівником магазину та начальником ГУ ДФС про отримання товару.

Запідозривши в діях невідомого шахрайські наміри, керівник магазину повідомив фіскальну службу області. Виїхавши на місце події, працівники внутрішньої безпеки органів ДФС області провели перевірочні заходи по даному факту та отримали пояснення від керівника та працівника магазину, а також викликали на місце події  працівників поліції.

Шахрая доставлено в Івано-Франківський відділ поліції Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області для встановлення особи та з’ясування обставин події по суті. На даний час проводиться перевірка.

Читайте також: У Франківську поліцейський “пріус” не дотримався дистанції та зіткнувся з позашляховиком. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...