Мед Атлант

П’яний прикарпатець тяжко побив старенького батька співмешканки. ФОТО

Вчора, 6 липня, близько опівдня медпрацівники Рогатинської районної лікарні повідомили поліцію, що до них на лікування з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлено 78-річного жителя одного із сіл району.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що потерпілий разом із своєю дочкою та її співмешканцем проживали разом в одному будинку. Між чоловіками часто виникали конфлікти, інформують в прес-службі нацполіції.

Тож, на грунті довготривалих неприязних відносин 48-річний так би мовити зять, який більше п’яти років проживає у родині, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння розпочав конфлікт із 78-річним чоловіком, під час якого побив його кулаками в обличчя та голову. Дідусь отримав тяжкі тілесні ушкодження: черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеня, вдавлений перелом висково-тім’яної кістки зліва та основи черепа, множинні переломи кісток лицевого черепа, забійні рани обличчя та голови.

Зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такі дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 Читайте також: ДТП у Франківську: людину “затиснуло” в автомобілі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...