Мед Атлант

Ходите стригтись – косіть траву: мер невдоволений покосом трави у Франківську

Сьогодні, 10 липня, розпочалася оперативна нарада у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Питання крсіння трави обговорили під час засідання. На нього доповів Віталій Бурко – директор КП “Муніципальна дорожня компанія”.

Траву комунальне підприємство косить на кільцях, в деяких скверах і біля червоної лінії на дорозі. Бурко каже, що косіння здійснюють вісім працівників. Пояснює, що працюють до зими.

Косять більш-менш нормально, але ще є сірі зони. Наприклад, на Хоткевича, – каже мер.

Ярослав Баб’як – головний інженер КП “Муніципальна інвестиційна управляюча компанія” каже, що косять на прибудинкових територіях і все тримають під контролем.

КП “Дирекція замовника” також доповіло на оперативній нараді. Міський голова претензій не мав.

На завершення щодо покосу трави доповів Андрій Хруник – директор КП “Міська ритуальна служба”. Повідомив, що вже вчетверте будуть косити траву на цвинтарях.

Втім, Руслан Марцінків висловив претензії головному комунальнику міста Михайлу Смушаку щодо скверу Небесної сотні. Каже, там непокошена трава. Мер запитав, скільки разів стрижеться Смушак, пильнуючи волосся на голові. Каже, трава росте як людське волосся. Тому її треба косити і слідкувати.

Каже мер, що на Мазепи непокошений сквер. Мешканці поскаржилися Марцінківу щодо цього. Смушак заперечив, мовляв, все уже в порядку.

От йде комунальник стригтися, отже і траву треба косити, – підсумував мер.

Попросив не сміятися, бо то правда.

Читайте також: Двоє прикарпатців злягли до реанімації через отруєння грибами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...