Мед Атлант

Серед ночі неповнолітній прикарпатець хотів обікрасти магазин. ФОТО

Вчора, близько 5-ої години ранку в місті Надвірна поліцейські охорони “на гарячому” затримали хлопця, який з двома товаришами намагався проникнути до магазину з метою вчинення крадіжки.

З охоронюваного приміщення магазину на пульт централізованого спостереження поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації. Прибувши на місце події, поліцейські охорони помітили трьох невідомих осіб. Одного з втікачів було затримано на місці скоєння злочину, а інші двоє втекли,  інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Зловмисники виявився 14-річний житель Ворохти. Для подальшого з’ясування обставин події його доставлено до місцевого відділу поліції.

В ході першочергових слідчих (розшукових) заходів оперативні працівники за кілька годин розшукали ще двох його спільників віком 16-ти та 17-ти років, жителів Ворохти. Під час спілкування з правоохоронцями юні зловмисники свій вчинок підтвердили.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.3 ст.15 (Замах на злочин) та ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-ох до 6-ти років.

Читайте також: Збирали гроші на армію: у середмісті затримали двох аферистів. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...