Мед Атлант

Троє чоловіків напали на молоду пару і втікали від франківських патрульних. ФОТО

Сирени, світлові маячки, переслідування втікачів і, як результат, п’ятеро затриманих: саме так завершилася бійка по вулиці Бельведерській.

Днями у Франківську на вул. Бельведерська трапилася бійка. Про це на лінію “102” повідомили небайдужі. Очевидці сказали, що практично під вікнами Івано-Франківського відділу поліції конфліктує група осіб, інформує МІСТО.

На місце прибув екіпаж у складі заступника начальника УПП в Івано-Франківській області Андрія Тірона та “торівця” Назара Кішака. Чоловіки кинулися на втьоки, але  двом патрульним таки вдалося затримати усіх причетних до конфлікту.

З`ясувалося, що троє чоловіків напали  на хлопця та дівчину на вище згаданій вулиці. Вони хотіли викрасти їх мобільні телефони марки “Айфон”. У конфлікт із зловмисниками вступив хлопець дівчини і між ними виникла бійка.

Учасників конфлікту – троє чоловіків  спортивної статури. Дехто з них уже притягався до адмінвідповідальності за ст. 173 КУпАП  (“Дрібне хуліганство”). Одного з учасників бійки госпіталізували до центральної міської клінічної лікарні м. Івано-Франківськ, інших правопорушників доставили в міський відділ поліції. На них складено протокол за ст. 173 КУпАП.

Додамо, що молода пара відмовилася від написання заяви, мотивуючи це тим, що мобільні пристрої залишилися у них, а  травми  у хлопця загрози життю  не несуть.

Читайте також: Відоме ім`я поліцейського, який найімовірніше нетверезим вчинив ДТП під Бурштином. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...