Мед Атлант

Франківці вчитимуться у львів’ян залучати іноземні інвестиції для відновлення архітектури

Сьогодні, 17 липня, мер Львова Андрій Садовий зібрав франківських журналістів за філіжанкою кави, щоб поділитись планами співпраці між обласними центрами Львівщини та Прикарпаття.

До Івано-Франківська він приїхав з проектом, який започаткували кілька місяців тому. Команда Садового навідується до різних куточків України та ділиться власним досвідом розвитку міста.

Ми розказуємо про цікаві проекти, які реалізовали у Львові. Мали  зустріч з мером Франківська Русланом Марцінківом. Домовились про співпрацю, – розповідає Андрій Садовий.

Зазначає, для Івано-Франкіська пріоритетом є відновлення архітектури.

Франківськ має амбіції бути містом, яке з радістю прийматиме гостей. Це важко зробити без летовища та   культурної спадщини, – підкреслює Садовий.

Тож, аби перейняти досвід, з Івано-Франківська до Львова вирушить група фахівців. Вчитимуться, до прикладу, як залучати іноземні інвестиції для збереження та відновлення архітектури.

Подобається Садовому й прикарпатська кухня. Каже, гастрономія на дуже високому рівня і це ще один аргумент, аби якомога більше українських та закордонних туристів знали про Франківськ.

На питання: чи балатуватиметься у президенти, лідер партії “Самопоміч” поки не відповідає. Мовляв, сьогодні президентське крісло – це електричний стілець.

Читайте також: Соціологи назвали фаворитів на пост Президента України

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...