Мед Атлант

Цілу ніч заливає квартиру і жодна аварійна бригада не приїхала, – франківка прийшла зі скаргою до мера

Сьогодні, 17 липня, на оперативну нараду до міського голови Івано-Франківська завітала голова спілки журналістів Івано-Франківської області Лілія Боднарчук і поскаржилася на те, що в неї затоплює будинок на вулиці Пасічна, 18. Та жодна із служб не відреагувала на численні звернення.

Відмовчується і управитель будинку.

По теперішній час немає жодної реакції. Вода тече рікою просто, будинок “на вухах”. Щоб жодна аварійна не змогла за цілу ніч приїхати? Розумієте? Цілу ніч л’ється вода, – каже Лілія Боднарчук.

Директор “Теплокомуненерго” Руслан Гайда відповів, що викличе бригаду, яка виїде на місце.

Якби це була стара людина, або лежача? Якби власника не було вдома? У квартирах ремонти. І за цілу ніч жодна аварійна бригада не приїхала. Ви уявляєте у своїй квартирі це?, – зазначила Лілія Бондарчук.

Міський голова додав, що це питання вирішать у максимально короткі терміни.

Якби була комунальна компанія, то ясно, що хтось вже би полетів з роботи. А приватники – це така справа. Приїде бригада “Теплокомуненерго” і подивиться, як найшвидше це вирішити, – сказав Руслан Марцінків.

Також мер підкреслив, що прийти зі скаргою на оперативну нараду – ще один метод достукатися до влади і розповісти про свою проблему.

Головне – не перекривайте дорогу, – додав заступник міського голови Микола Вітенко.

Читайте також: Марцінків про перекриття доріг: Приходьте у міськраду, приковуйтеся наручниками, але не ускладнюйте життя іншим

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...