Мед Атлант

“Я вас хочу трохи покатати у смітнику”, – франківський депутат до директора перинатального центру. ВІДЕО

Як писало МІСТО, депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін запевняє, що Івано-Франківський перинатальний центр закупив УЗД-апарат за завищеною ціною. Зі слів Волгіна, причетні до цієї “махінації” отримали суттєву грошову вигоду.

Сьогодні, 17 липня, Андріан Волгін завітав до директора  комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр” Сергія Стефанка. Відео зустрічі депутат опублікував на своїй сторінці у соцмережі.

Ви купили застарілий апарат. За ці гроші  могли купити “Toshiba” 2018 року. Я це все писав у соцмережі, але нашу громаду чомусь більше турбував голий зі шкарпеткою на одному місці, який  бігав по сцені. Це всіх турбувало. А те, що розтратили бюджетні кошти – нікого не хвилює. Місто “проковтне”, воно багате, – каже Андріан Волгін до Сергія Стефанка. – Зараз будуть мої хлопці-побратими, я вас хочу трохи в смітнику покатати біля перинатального центру. Щоб громада міста побачила, як керівник закуповує обладнання у 3 рази дорожче.

керівник перинатального центру , який закупив апарат УЗД за 2млн, ціна якого 600тис.,( файний має загар після відпустки !!!На даний час втік з робочого місця !!

Опубліковано Волгіном Андріаном Вівторок, 17 липня 2018 р.

Стефанко відповів, що апарат придбали через ProZorro.

Я знаю як систему “ProZorro” обходять. Ви після цього заяву на звільнення написати не хочете?, – спитався Волгін у Стефанка та кинув у директора пачку сухарів.

Після цього Сергій Стефанко вийшов з робочого кабінету.

До слова, саме цей апарат освятили за участі міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Читайте також: Обласний кардіологічний центр потребує технічного оновлення

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...