Мед Атлант

В “Місті професій” діти “приміряли” фах поліцейського. ФОТО

Серед представлених на профорієнтаційному заході “Місто професій”, що відбувся у міському парку ім. Т.Шевченка Івано-Франківська,  неабияке зацікавлення дітлахів та їх батьків викликали поліцейські експерти, вибухотехніки, кінологи, бійці спецпідрозділу та поліцейські ювенальної превенції.

В рамках однойменного міжнародного дитячого соціального профорієнтаційного проекту працівники прикарпатської поліції знайомили дітей з професійними азами свого фаху. Зокрема, розповідали про специфіку діяльності кожної з представлених поліцейських служб, демонстрували службове спорядження та пропонували самим приміряти його, оглянути та потримати в руках зразки зброї, різноманітного службового обладнання. 

Варто зауважити, що такий захід викликав неабияке зацікавлення та захоплення не лише у дітей, а й дорослих.

Дошкільнята з дитячою безпосередністю та щирістю позували перед фотокамерами. Старші прагнули якомога більше дізнатися про представлені професії, а для декого це свято стало реальним приводом навіть замислитися над вибором майбутнього фаху поліцейського, – інформує Управління превентивної діяльності  в Івано-Франківській області.

Читайте також: На площі Ринок розгорнувся найсолодший франківський фестиваль. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...