Мед Атлант

В Івано-Франківську відбулось свято бургера: кулінари відкрили дітям секрети його приготування. ФОТО

25 липня на літній терасі ресторану “Надія” для малечі організували незвичайне свято, яке подарувало і дітям, і батькам море позитиву та усмішок.  

Найбільш зацікавив дітвору майстер-клас із приготування бургерів. Малюки разом із кухарем ресторану “Надія” навчалися секретів приготування та власноруч складали свої ексклюзивні бургери.

Для приготування найсмачнішого бургера беремо соковиту котлету з відбірного яловичого м’яса і просмажуємо її в печі Хоспер. Хрустку кунжутну булочку розрізаємо надвоє і трішки грилюємо. Додаємо у бургер соус власного приготування, бекон, твердий сир, листя салату, томати і квашений огірок. І, звичайно, найголовніший інгредієнт – все це ми робимо з любов’ю. Так дітки складають свій ексклюзивний бургер власноруч, – розповідає шеф-кухар ресторану “Надія” Наталя Сливоцька.

Також дітей розважали веселі аніматори, які підготували для них різноманітні конкурси і танці. Наприкінці на дітей чекав сюрприз – усіх частували морозивом власного виробництва від кондитерів фірми “Надія”.

Захоплення і радість в очах дітей у поєднанні з гордістю батьків за свою малечу – це неодмінний атрибут дитячих свят у ресторані “Надія”. З кожним дитячим святом у “Надії” учасників стає все більше і більше, а організатори готують для малечі нові цікаві сюрпризи, – відзначає заступник директора фірми “Надія” Роман Король.

На правах реклами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...