Мед Атлант

Держпродспоживслужба просить прикарпатців не купляти масло на стихійних ринках

Як раніше писало МІСТО, на Прикарпатті в підпільних заводах виготовляють підроблене масло.  “Виробники” продають своє масло від 20 до 25 гривень. На пачці переконливо писали — зроблено з 100%-ого коров’ячого молока і дотримано усі держстандарти. Втім, собівартість підробленої пачки масла становить 5 гривень із упаковкою і доставкою.

В засобах масової інформації звучала інформація про наявність в торгівельній мережі України фальсифікату  солодковершкового масла наступних виробників: ПВП “Молокозавод Карпати”, ТОВ “Техмолпром”, ТОВ “Гадячсир”, ТОВ “Лозівський молочний завод”, ТОВ “Полтавамолпрод”.

Працівники управління Держпродспоживслужби в області проаналізували поступлення масла селянського вказаних виробників у торговельні заклади, інформують в прес-службі відомства.

Фахівці перевірили 346 гуртівень, магазинів, 95 торгових точок на агропродовольчих ринках області. За результатами перевірок виявлено масло селянське під маркою зазначених підприємств, яке реалізується в торговій мережі на території Івано-Франківської області. ПВП “Молокозавод Карпати” не здійснює виробничої діяльності.

Разом з тим за короткий період практично немає можливості перевірити всі торгові точки та об’єкти, які реалізують молочну продукцію.

Головне управління Держпродспродспоживслужби в Івано-Франківській області перш за все звертається до покупців та споживачів молочної продукції, зокрема масла, з проханням:

Не купуйте масло на стихійних ринках.  Завжди уважно читайте склад продукції  Низька ціна – завжди привід засумніватися у справжності продукту.

При наявності невідповідностей в маркуванні, наявності фальсифікованого продукту – масла селянського солодковершкового вище перелічених виробників, інформуйте управління Головного управління Держпродспродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Торговим агентам необхідно звернути увагу на реалізацію масла селянського солодковершкового, яке повинно супроводжуватись товарно-транспортними накладними, сертифікатами якості, маркування відповідати встановленим вимогам.

Читайте також: Доцент з Франківська пройшов стажування на острові Сардинія

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...