Мед Атлант

Дорога не пробачає помилок: на Прикарпатті за дві доби у аваріях загинуло 7 людей

Чоловік, дружина і двоє маленьких діток – загинули у аварії на Коломийщині вчора. Трохи пізніше – загибель мотоцикліста у Надвірній. Півгодини по опівночі – аварія у Рогатинському районі, яка забрала життя водія і пасажира. Всі ці трагедії майже за один день.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив начальник Головного управління Нацполіції в області Володимир Голубош:

Моторошно, страшно і, головне, розумієш, що людське життя не повернути. Але б’ємо на сполох, щоб нас почули інші… Дорога не пробачає помилок і за кожну із них порушники сплачують надто високу ціну – віддають своє життя і оточуючих.

Поліціянт додає, що це важко усвідомити, а ще важче уявити себе на місці рідних загиблих, які не дочекалися своїх найдорожчих: дітей, батьків, коханих.

Ще гірше, коли розумієш, що ці трагедії стаються через людську необачність і безвідповідальність
Тому звертаюся до  водіїв: якщо у ваших руках кермо автомобіля, не  будьте легковажними, не відволікайтеся на розмови по телефону, не йдіть на ризикові маневри, обганяючи автомобілі та не перевищуйте швидкість руху, – пише очільник прикарпатської поліції. –  Зрозумійте, що без усвідомлення небезпеки за кермо краще не сідати, інакше автомобіль для таких водіїв є знаряддям убивства. Є безліч причин і порушень Правил, які призводять до аварій, а наслідки – або смерть або каліцтво. Тому всім, кому не байдуже власне життя і життя найдорожчих вам людей, візьміть ці застереження до уваги, коли вирушаєте в дорогу, особливо водії. Біда і небезпека на дорозі стається коли її не остерігаються.

Читайте такожДо Коломиї прибули родичі сім’ї з Чернівців, що загинула у жахливій ДТП: за їхнім станом слідкують лікарі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...