Мед Атлант

У горах травмувалося двоє людей. Рятувальники надавали допомогу

15 вересня о 18:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в горах на полонині Чуфрова поблизу села Дземброня Верховинського району травмувала нижню кінцівку та не може самостійно пересуватись громадянка 1989 року народження, жителька селища Верховина.

О 19:30  для надання допомоги було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення селища Верховина  спеціальної пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області у складі 4 чоловік та 1 одиниці техніки.

О 21:30 рятувальники прибули до місця надзвичайної події, надали потерпілій долікарську допомогу та розпочали заходи по її перенесенню до села Дземброня.

О 21:40 до рятувальників надійшло додаткове повідомлення про те, що поблизу полонини Чуфрова отримав травму голови громадянин 1955 року народження, житель міста Тернопіль та потребує супроводження до карети швидкої медичної допомоги.

Працівники пошуково-рятувального відділення селища  Верховина станом на 00:45 16 вересня травмовану жінку на ношах перенесли та травмованого чоловіка супроводили до села Дземброня, де передали працівникам швидкої медичної допомоги. Жінку госпіталізовано до Верховинської центральної районної лікарні, а чоловік після надання медичної допомоги працівниками швидкої медичної допомоги від подальшої госпіталізації відмовився.

Читайте також: На Калущині з криниці витягнули жінку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...