Мед Атлант

На Івано-Франківщині шахраї виманюють гроші

Аферисти представляються робітниками  Надвірнянського управління Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, таким чином намагаються шахрайським шляхом виманити гроші.

На стаціонарні та мобільні телефони підприємців Надвірнянського району надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб.  Вони телефонували бізнесменам з проханням перерахувати грошові кошти на картковий рахунок, мотивуючи це тим, що кошти необхідні для проведення реорганізації, яка проходить на даний час у фіскальній службі.

Дзвінки псевдоподатківців надходять із такого номеру мобільного телефону +38(095)344-08-83. З метою легкої наживи злочинці можуть використовувати й інші номери телефонів, розрахункові рахунки різних банківських установ та представлятися керівництвом або іншими посадовими особами фіскальної служби області.

Головне управління ДФС в Івано-Франківській області просить суб’єктів господарювання бути пильними і не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб фіскальної служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавайте кошти.

Про факти шахрайських дій ви можете повідомити чергового працівника оперативного управління ГУ ДФС в Івано-Франківській області за номером телефону (0342) 77-18-97, органи внутрішніх справ (тел. 102), або зателефонувати за номером «гарячої» телефонної лінії ДФС України «Пульс» 0-800-501-007 (напрямок «4»).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...