Мед Атлант

У Коломиї побили сина загиблого учасника АТО

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила матір хлопчика Лілія Чепіль.

Ось так сьогодні учень школи №4 7-Б класу побив мого сина учня 4-го класу. Йому не сподобалась зачіска – чуб – оселедець. Звідки така ненависть, – запитує жінка. – “Не турбуйтеся, чи стануть ваші діти багатими. Турбуйтеся, чи стануть вони людьми!”. Булінг – нова біда, яка підстерігає наших дітей.

Ось так сьогодні учень школи№4, 7-Б класу Гаврилків Влад побив мого сина учня 4 класу-просто не сподобалась…

Опубліковано Лілією Чепіль Понеділок, 17 вересня 2018 р.

У коментарях до публікації розгорілося жваве обговорення. Одні вважають інцидент не вартим уваги, проте більшість підтримали жінку і закликали не спускати усе на гальмах.

І невже в родині немає кому піти та заступилися за дитину? Я б його матір чи батька так відгуляла, віддячила за виховання нелюда, – коментує коломиянка Ліна Лазаренко.

Матір хлопчика відповіла, що навіть попри біль за свою дитину опускатися до того ж рівня не буде – жорстокість породжує насилля.

Батько мого сина загинув в АТО у 2015 році, – повідомила жінка.

Пані Лілія також повідомила, що зустрілася з батьками кривдника у кабінеті директора школи, кривдник брехав і викручувався, його батьки червоніли.

Але найстрашніше – він не може пояснити свою агресію. Він просто так побив мого сина, хотів бути крутим. Це його слова! А тепер подумайте: наступною жертвою може бути ваш син чи донька, – застерігає жінка.

Головне фото ілюстративне.

Нагадаємо також, днями хлопець із Калущини ударив вчительку стільцем та штрикнув її ножицями. Ще задовго до інциденту матір нападника опублікувала його криваві малюнки у соціальних мережах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...