Мед Атлант

Проблемне паркування у Франківську на Коновальця 103: кому та чому завадила автівка

Нещодавно в соціальних мережах поширилась гнівна публікація з приводу неправильно припаркованого автомобіля в Івано-Франківську на вулиці Коновальця 103.

Мега крутий паркінг від мега крутого хлопчика з Хонда Мафія. Поліцію не викликала, нема сенсу, приїдуть постоять і поїдуть, а хлопчик буде спати дома. А от сусідів б запитала: нема серед вас “народних месників” дати разок поза вуха? – написала Ірина Дяченко.

Журналіст МІСТА вирішив розібратися у цій ситуації і вирушив на місце події.
За вказаною адресою автомобіля та його власника зустріти не вдалося, але сліди від машини на “імпровізованому паркінгу” ще залишились. Мешканка будинку розповідає, що уявити не може кому саме так дошкулило це авто та чому.

Ніколи не чула, щоб комусь з мешканців заважало це авто. Його власник дуже спокійний та хороший чоловік, а те, що залишає там автівку, не є проблемою. Навколо школа та дитячий садочок, завжди дуже багато машин, але немає де їх залишати. Мене особисто хвилюють машини, які паркуються під самими вікнами. Я часто переживаю, щоб котрась з них не зірвалася,  адже живу на першому поверсі, а отже може постраждати мій будинок, – розповідає жінка.

Зранку та до самого вечора в провулку рухається великий потік автомобілів.

Місця для парковки там немає, тому багато мешканців будинку та й батьки дітей, які привозять їх в садочок чи до школи, часто не мають місця, де можна було б залишити автівку. Буває і таке, що тут навіть важко розвернутися, -розповідають у дворі.

Люди розповідають, що проблема з паркуванням однозначно є, але вони не знають як з нею боротися. Єдиним виходом є облаштування повноцінної парковки, а поки що людям залишається паркувати машини вздовж дороги та в будь-яких можливих для цього місцях.

Читайте також: Транспортному департаменту запропонували перевірити законність приватного майданчика для паркування у середмісті

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...