Мед Атлант

Тисменицька влада вкотре ігнорує запити людей

Громада Тисмениці вже не вперше звертається до міського голови з проханням про закінчення роботи з очистки окопів, яку працівники після численних прохань нарешті почали робити, але так і не зуміли довести до кінця. На проведення робіт було виділено 10 тисяч гривень.

Отже, сьогодні вже 20 вересня, рівно тиждень, як громада вулиці Грушевського-Пшениківська звертались до голови міста Сворака Степана Дмитровича про не закінчену роботу чищення окопів, яку вони проводили 1 день та 3 тижні тому і наробили ще гіршої шкоди ніж було. Робота стоїть на місці, на наші неодноразові звернення ніхто не реагує, – розповідає Ірина Іванюк.

Сьогодні громада знову була у голови міської ради Сворака, який озвучив, що робота буде розпочата з понеділка. Натомість заступник голови Ковальчук накричав на людей і всю вину скидає на депутата Яцюка та людей, які проживають на цих вулицях.

Коли розпочинали роботу чистку окопів людей не повідомляли, а коли люди говорили зібрати громаду, то пан Ковальчук дав відповідь, що немає чого на людей надіятись. Сьогодні знову була написана заява до голови щоб розглянути це питання, – каже пані Ірина.

Депутат Орест Яцюк каже, що він не має повноважень вирішувати це питання.

Депутати не отримують зарплату у міській раді тому не можуть займатись даною проблемою, не мають таких повноважень. Всі документи по використанню коштів підписує міський голова. Кошти на чистку окопів передбачені бюджетною комісією ще 30 липня 2018 в сумі 10тисяч гривень, – коментує Яцюк.

Нагадаємо, що Тисменицька влада вже не перше ігнорує запити громадян. Нещодавно небайдужі мешканці міста, після неодноразових запитів до влади з проханням про потребу очищення річки Стримба, яка занепадає на очах мешканців, самотужки та власним коштом взялися вирішувати проблему.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...