Мед Атлант

На Прикарпатті відзначили кращих працівників поліції

У поліції Івано-Франківщини відзначили кращих у службовій діяльності.

Про це повідомляє сектор комунікації Сектор комунікації поліції  в Івано-Франківській області.

Нагороди поліцейські отримали за розкриття злочинів, сумлінну та добросовісну службу, здобуту перемогу в чемпіонаті з багатоборства кінологів Нацполіції України, а також за мужність і відвагу ім’я оперуповноваженого Управління карного розшуку занесено на Дошку пошани МВС України.

Нагороди працівникам, які присягли на вірність Українському народові та щоденно з гідністю і честю виконують свій нелегкий службовий обов’язок, за що отримали заслужені відзнаки, вручив начальник обласної поліції Володимир Голубош. Заходи з нагородження відбулися перед робочою нарадою ГУНП в області.

Подяку працівникам, які відзначилися у професійному та оперативному розкритті резонансного злочину та затриманні злочинців, причетних до скоєння вибуху в ресторані в Косові отримали оперуповноважені Косівського відділу поліції Іван Кіщук, Володимир Литвинчук та Ростислав Венгринський.

За перемогу в Чемпіонаті з багатоборства кінологів Національної поліції України Подякою нагороджено Тараса Кавацюка, старшого кінолога Кінологічного центру ГУНП в області. За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків нагороджено і Оксану Микитин, старшого слідчого Слідчого управління ГУНП в області.

Наказом МВС України за мужність, відвагу, героїзм та бездоганне виконання службових обов`язків нагрудним знаком “Кращий працівник МВС України” нагороджено Василя Муляка, старшого оперуповноваженого Управління карного розшуку ім’я якого занесено на дошку пошани МВС України.

За професійні дії Почесною Грамотою МВС України нагороджено Саіда-Ахмед Чергизова, інспектора вибухотехнічого відділу.

Керівник поліції Прикарпаття Володимир Голубош, подякував кожному за здобутки у службі, привітав із заслуженими нагородами працівників та побажав усім міцного здоров’я, родинного затишку, добра і достатку та успішної служби на благо Українського народу.

Читайте також: 12 прикарпатських діячів отримали державні нагороди

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...